Gospić – Milinović i Kalmeta najavili pobjedu HDZ-a na predstojećim izborima

Gospić – Tribinom koja je večeras održana u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ u 19 sati HDZ nastavlja seriju predstavljanja izbornog programa po hrvatskim središtima.

Glavne smjernice programa HDZ-a za predstojeće izbore te postignuća sadašnje Vlade na tribini u Gospiću prezentirao je zamjenik predsjednice HDZ-a Darko Milinović i potpredsjednik HDZ-a Božidar Kalmeta.

Nastavak ispod oglasa

U svome 30-minutnom govoru ministar Milinović je istaknuo kako se Hrvatska vraća u europsku obitelj gdje oduvijek pripada.

“Nema šanse, kažu da se mijenja Zakon o umjetnoj oplodnji.”

“Gay brakovi i lezbijski brakovi, to je ono što u Kukuriku koaliciji potenciraju da će dozvoliti, a mi to ne dozvoljavamo. Ne radi žene, nego radi djeteta, nerođeno dijete ne zna se braniti.” istaknuo je Milinović.

Govoreći o programu HDZ-a za predstojeće izbore Milinović je istaknuo je da je gospodarstvo u središtu programa te da će se nastaviti sa smanjivanjem različitih nameta i olakšavanjem uvjeta za poslovanje svim poduzetnicima te velike promjene, tako oni koji nisu naplatili poslove neće biti dužni platiti poreze i prireze dok god ne naplate svoja potraživanja.

Na kraju svog govora Milinović je okupljenoj mladeži obećao pobjedu u IV. izbornoj jedinici i  izborima na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor.

U svome govoru Božidar Kalmeta je najavio nova ulaganja u izgradnju cesta i autocesta ali i ulaganje u svaki dio Hrvatske što u vrijeme SDP-ove vlade nije bilo moguće jer su novac dobivali podobni dok su se regije u kojima SDP nije bio na vlasti zaobilazile u velikom luku.

H.J.