Naslovnica Gospić Gospić: Uručenje diplome prvostupnicima Veleučilišta Nikola Tesla

Gospić: Uručenje diplome prvostupnicima Veleučilišta Nikola Tesla

5

U povodu Dana Ličko-senjske županije, danas su u Gospiću svečano uručene diplome za 26 prvostupnika Veleučilišta Nikola Tesla. Uručenju prvim diplomantima nakon četiri godine od osnivanja ličkog veleučilišta nazočili su uz dekana Veleučilišta mr.sc.Branislava Šutića, potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva mr. Darko Milinović, ministar znanosti, obrazovanja i športa dr.sc. Radovan Fuchs, župan ličko-senjski Milan Jurković, gradonačelnici i načelnici gradova i općina, biskup ličko-senjski mons.dr.Mile Bogović, profesori Veleučilišta i mnogi drugi uzvanici.
Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Darko Milinović u svom obraćanju je kazao : Ne zaustavite se na ovoj diplomi koja će vam biti priznata u cijeloj Europi. Ponosan sam što smo uteg oko vrata koji smo bili Hrvatskoj nakon rata skinuli i sada smo jedan od glavnih čimbenika napretka Hrvatske države«.
Ministar znanosti, obrazovanja i športa Fuchs je kazao, od jeseni Veleučilište Nikola Tesla u Gospiću biti će bogatije za još jedan studij, a uskoro će se formirati i jedna znanstvena jedinica.
I.B.

5 Komentari

  1. Danas sam se prisjetio dana kada sam primio diplomu u ruku, koji je to osjećaj. Hvala vam za ove fotofrafije i tekst, stvarno se profesionalci, samo tako naprijed. ne bojte se govoriti i pisati istinu, važno je da je istina prisutna među nama, bez stida pokazujete znakove hrabrosti, čestitam.

  2. Ne mogu vjerovati da ste ovo objavili, hvala Vam u ime svih prvostupnika Veleučilišta Nikola Tesla..

  3. Da, jer Popović ovdje nije smio doći jer bi ga mr. Šutić izbacio na nozi vam, što je sve o njemu pisao

Comments are closed.