Sportska dvorana u Tisnom bila je večeras doista tijesna da bi primila brojne navijače ŽKK Vodice. One su se ogledale protiv ŽKK Gospić  i izgubile rezultatom 46:69 (16:17,26:34,36:48)

Bila je to  prijateljska utakmica kadetkinja navedenih ekipa.

Bila je to još jedna zanimljiva i u većem dijelu neizvjesna utakmica, upravo onakva kakvu košarkašku igru čini vrlo interesantnom i nepredvidljivom.

Ekipa ŽKK Vodice jedno godište mlađa od naših djevojaka, ali je riječ o vrlo potentnoj i nadarenoj skupini djevojčica koje visoko kotiraju u tom godištu unutar splitsko-dalmatinske županije.

Sve djevojke naše ekipe dale su svoj doprinos ovoj pobjedi i pokazale razigrani karakter, pogotovo u zadnjoj četvrtini kad se suštinski “lomio” rezultat.

Iako je riječ o timskoj igri treba izdvojiti jedno ime a to je naša plejmejkerica Mia Milković s postignutih 19 koševa,velikim brojem asistencija i skokova te posebno angažiranom igrom u obrani. Lista ostalih postignutih koševa je: Milković K.17, Maras 11, Radošević 8, Binički 4, Kolačević 4, Benković 4, Milković L. 2.

Bila je ovo još jedna utakmica izrazito pogodna za košarkaški razvoj naših djevojaka. Gospićanke ovom prilikom zahvaljuju ŽKK Vodice koja im je izašla u susret  i ugostila ih na domaćem parketu.

L.O.