U rovinjskoj dvorani „Gimnasium“ je protekloga vikenda odigrana utakmica mlađe košarkaške kadetske lige zapad za djevojčice. Nakon prošlotjedne pobjede rezultatom 92:20 protiv ŽKK Pule naše djevojke su gostovale u Rovinju protiv istoimene ekipe.

Cijeloga susreta košarkašice ŽKK Gospić su premoćno dominirale i protiv ekipe Rovinja ostvarile uvjerljivu pobjedu s rezultatom od 21:86! Domaća ekipa igrala je u pomlađenom sastavu zbog jednog dijela djevojčica koje su bile pozitivne na Covid-19, ali to ne umanjuje uspjeh naše ekipe.

Sve naše igračice dobile su veliku minutažu u igri i odigrale utakmicu sukladno svojim mogućnostima. Trenutni omjer pobjeda i poraza naše ekipe je u ovom natjecanju je 3:1 i baš sljedeći protivnik je ŽKK FSV iz Rijeke koja je Gospićankama nanijela jedini poraz od 20 razlike! Upravo utakmice protiv jačih protivnica poput ŽKK FSV-a su neophodne za košarkaško sazrijevanje ŽKK Gospić. Iz kluba najavljuju nadu po kojoj će se smanjiti broj grešaka koje su bile prisutne u Rijeci i biti spremnije u nadolazećoj utakmici koja bi se trebala održati kroz dva tjedna! Cure, svaka vam čast i samo naprijed!!!

L. O.