Gospićki HDZ se zahvalio biračima

0

Gospićki HDZ poslao je zahvalu biračima koji su se odazvali i glasali za tu stranku na jučer održanim parlamentarnim izborima. Objavu prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

na parlamentarnim izborima održanim 05. srpnja 2020. godine na području Grada Gospića lista Hrvatske demokratske zajednice dobila je povjerenje najvećeg broja građana čime smo ostvarili apsolutnu nadmoć u odnosu na ostale političke opcije u našem gradu. 

Zahvaljujemo svim građanima koji su svojim glasom za Hrvatsku demokratsku zajednicu  pomogli u izboru smjera kojim će naša domovina Hrvatska pod vodstvom premijera Andreja Plenkovića ići naredne 4 godine, a u kojima ćemo ju zajednički čuvati, razvijati i činiti boljim mjestom življenja.

Povjerenje koje ste dali našoj kandidatkinji na listi Aniti Pocrnić-Radošević je obvezujuće, tim više jer ste joj kao birači dali najviše preferencijalno osvojenih glasova u odnosu na ostale kandidate iz Gospića koji su se nalazili na listama drugih političkih stranaka.

Vaše povjerenje nam je velika čast i potvrda da ste prepoznali put koji jamči stabilnu i sigurnu budućnost, vjerodostojan rad, trud i energiju na dobrobit svih nas u lokalnoj zajednici i domovini Hrvatskoj. 

Hrvatska demokratska zajednica potvrdila je još jednom svoju veličinu i usmjerenost na dobrobit svog naroda, što su birači prepoznali kako na državnoj tako i na lokalnim razinama, a u nadolazećem razdoblju preostaje nam zaokret prema budućnosti, novim izazovima i izgradnji našeg Gospića onako kako uistinu grad heroj i zaslužuje.

Za sigurnu Hrvatsku, veliko vam HVALA!

HDZ Grada Gospića