-
-

Uprava i igrači Rukometnog kluba „Gospić“ odradili su sve pripreme za predstojeću sezonu. Igračke pripreme su završile, sređen je roster ekipe, održana je Skupština kluba i spremno se ulazi u novu sezonu.
Kondicijske pripreme igrača su počele 11.8.2014. godine i ukupno će trajati 7 tjedana. Dečki nikad spremniji ulaze u 1. kolo. Snagom i trkom su na zavidnoj razini što su pokazali i na 5 odigranih prijateljskih utakmica (MRK Bihać – RK Gospić 34:31, RK Obrtnik – RK Gospić 34:44, RK Krajina – RK Gospić 40:24, MRK Bihać – RK Gospić 31:39, RK Gospić – RK Bihać 25:21). Ekipa se sastoji od 25 igrača,svi članovi su godinu stariji, iskusniji, no još uvijek jako mladi budući je prosjek ekipe 20,36 godina. Ozlijeđeni i bolesni su oporavljeni odnosno izliječeni, tako da trener Antić ima slatke brige uoči početka sezone. Jedini problem je neočekivana ozljeda ligamenata koljena mladog Pielića (15) koji bi po svemu sudeći trebao biti spreman puno prije nego su prve prognoze najavljivale.
Uprava je sazvala sjednicu Nadzornog odbora i Skupštine kluba na kojojima su transparentno pokazana financijska izvješća pozitivno „poslovanje“ što je izuzetno važno za cijelu atmosferu oko i u klubu. Radi se o malim sredstvima i budžetu budući klubu za uspješno funkcioniranje na svim razinama treba oko 120 000 kuna.
Gledatelji i svi građani našega grada od rukometaša ove godine mogu očekivati odlične prezentacije na parketu i modernu igru, dok se izvan parketa nastavlja s humaniratnim radom i pomaganjem Udrugama, ljudima i djeci u zajednici. I ove godine se organizira „Večer rukometa“ u Highlander`s Pubu, već za 10-ak dana se u Gospiću igra 2. kolo III HRL zapad protiv ekipe Pećina, koja će biti humanitarnog karaktera, u čas oboljelima od ALS-a.
Pratite rukometne vijesti, pratite rukometaše, gledajte utakmice, napunite dvoranu.

L.O./V.A.