Gospodine iz Otočca, ne bojte se!

Još nije zabilježeno u novinarskoj praksi da jedan portal zapravo demantira samog sebe. Svjedoci smo pisanja Željka Popovića proteklih dana, kako je Kostelac podržao Kolindu Grabar- Kitarović te kako se Milinović vraća u Hrvatsku demokratsku zajednicu, i na opće zaprepaštenje u današnjem tekstu sam priznaje da je lagao. Nezapamćeno!

Milinović ne razmišlja o povratku u HDZ

Nastavak ispod oglasa

No međutim, malo smo se bavili tom temom te od niza HDZ –ovaca doznali da bi zapravo bilo najbolje da se Milinović vrati u HDZ. Čak i protivnici Milinovića u Gospiću, više bi voljeli da se Milinović vrati u HDZ nego da im je gospodin iz Otočca glavni tajnik. Također, doznajemo da je Milinović kao što se i zna podržao Kolindu Grabar- Kitarović u 1.i u 2. krugu te da je čelništvo stranke u Zagrebu i Ličko-senjskoj županiji bilo upoznato sa tim, te su taj potez pozdravili kao normalni slijed događaja.  Što se tiče Milinovićevog povratka u HDZ, kako doznajemo, on o tome niti ne razmišlja i nije mu opcija.

Kad bolje pročitamo spomenuti članak nadzire se autor teksta. Upućeniji kažu da je autor teksta gospodin iz Otočca, valjda u strahu od mogućeg Milinovićevog povratka u HDZ. Kad pogledamo da Milinović nije podržao gospodina iz Otočca za predsjednika Županijske skupštine prije 4 godine, nije ga podržao za mjesto ravnatelja Plitvica prije 2 godine, niti za mjesto  direktora Zavoda za javno zdravstvo prije 3-4 godine onda je jasno zašto autorizacija tog teksta doseže u Otočac.

O gospodinu iz Otočca rijetko koji HDZ-ovac ima dobro mišljenje

Očito bi gospodin iz Otočca eventualnim povratkom Milinovića izgubio poziciju koju sada uživa kao glavni tajnik HDZ – a Ličko-senjske županije. Milinovićevi bliski suradnici i mnogi HDZ – ovci u gradu izrazito su nezadovoljni tim da gospodin iz Otočca ima kao glavni tajnik bitnu ulogu u današnjem HDZ – u. Kako je bio teret Milinoviću, sada je još veći teret Kustiću. I Kustić će ako bude prilike doživjeti da mu gospodin iz Otočca zabije nož u leđa. Iskoristiti će ga na dobro poznati način kao što je to radio i Milinoviću.

Gospodin iz Otočca se ne mora bojati Milinovićevog povratka u HDZ, ali ako se to u nekom slučaju dogodi, on više ne bi bio glavni tajnik stranke.

Ako vas čudi zašto spomenuti tekst nije osvanuo na portalu  gospodina iz Otočca, svakom tko je imalo ušao u analitiku, jasno je. Za napade prema svojim kolegama iz stranke ili za napade na nekoga drugog, on koristi portal koji je do jučer o njemu pisao takve gadosti da ih je najbolje ne spominjati. A svoj portal koristi za light teme ili za napad i omalovažavanje gradonačelnika Kostelca.

L.O.