Grad Gospić predstavljen na Sajmu županija

ZAGREB – Grad Gospić je u srijedu započeo svoje predstavljanje na „Sajmu županija”, koje se održava od 19.- 23. rujna na Zagrebačkom velesajmu, a na kojem svoje autohtone proizvode izlažu vinari, maslinari, pčelari te obrtnici i udruge iz svih dijelova Hrvatske.

Tijekom pet dana trajanja sajma , posjetitelji imaju prigodu upoznati se s hrvatskom nematerijalnom baštinom, doživjeti dio atmosfere najatraktivnijih manifestacija, vidjeti tradicijske običaje, sudjelovati u posebnim radionicama.

Nastavak ispod oglasa

– Grad Gospić predstavlja se na ovom sajmu na svom izlagačkom prostoru. Nastojali smo predstaviti tradicijske običaje, turističku ponudu, gastro ponudu, te najaviti i pozvati goste na tradicionalnu manifestaciju Jesen u Lici, kazala je direktorica TZ Grada Gospića Maja Strilić.

Otvorenje sajma uveličali su i Saborski zastupnik dr. Darko Milinović, Župan Ličko –senjske Županije Milan Jurković i Gradonačelnik Grada Gospića Milan Kolić. Štand Grada Gospića posjetio je i predsjednik Ivo Josipović sa suradnicima.

L.O.