Gradio bez dozvole u NP Plitvička jezera, tučnjava u Smiljanu

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jučer jedno kazneno djelo, jedna prometna nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom iz Jezerca, Općina Plitvička Jezera, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene gradnje. Marljivog lika se sumnjiči da je u Jezercu, Općina Plitvička Jezera, na području koje je odlukom nadležnog tijela proglašeno zaštićenom prirodnom vrijednosti, bez građevinske dozvole dogradio obiteljsku kuću.
Policija javlja da se narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Gospića, a zbog počinjenog prekršaja protiv počinitelja će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, dok se u suradnji sa nadležnim državnim odvjetništvom i dalje provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih činjenica i protupravnih ponašanja vezanih uz ovaj događaj. Incident se dogodio uz sudjelovanje triju muških osoba s područja Gospića. Od Policije očekujemo detalje ovog incidenta.

Nastavak ispod oglasa

P. U./ L. O.