Gradonačelinik Rukavina sa suradnicima posjetio škole na području Grada Senja

U  prigodi  nadolazećih blagdana,  gradonačelnik grada Senja,  Sanjin Rukavina sa svojim je suradnicima jutros posjetio  matičnu školu Senj i područne škole Vratnik i Krasno. Tom je prigodom svakog učenika darovao prigodnim darom te,  kako  učenicima tako  i njihovim roditeljima, zaželio sretan Božić i svako dobro u novoj 2018. godini.

U PŠ Vratnik učiteljica i učenici su Gradonačelnika, njegove suradnike, ali i svoje roditelje dočekali lijepim, blagdanskim programom.

I u matičnoj su školi učenici s ushićenjem primili Gradonačelnikove darove i u nevezanom ga razgovoru zamolili da im pomogne u još nekim njihovim budućim aktivnostima.

„ Uvijek ćemo voditi računa o najmlađim stanovnicima. Vaš osmijeh , draga djeco,  najljepši je  ukras našeg Grada“, rekao je gradonačelnik izrazivši spremnost na pomoć školi i djeci te nastavio put prema PŠ Krasno.

Svi učenici ove škole također su dobili prigodne darove, ali ne samo oni, već i njihovi učitelji,  novo računalo za svakodnevni rad.

Ovim je Grad Senj, na čelu s gradonačelnikom Sanjinom Rukavinom, pokazao da misli i brine o onima na kojima svijet ostaje.

L.O./G.S.