Gradonačelnik izgubio živce i izvrijeđao slušateljicu. Ovo morate pročitati!

I ovo prijateljstvo naprasno je puklo

Je li moguće da se jedan gradonačelnik ponaša na jedan tako nekulturan i neciviliziran način kao što se ponaša gradonačelnik Gospića Karlo Starčević opsjednut raznim urotama? 

Pročitajte kako je izvrijeđao jednu slušateljicu, a to je nezabilježeno u medijskom prostoru Hrvatske.

Nastavak ispod oglasa

Slušateljica Anka je postavila pitanje kako se pojedini političari odriči svoje naknade u ime nekoga drugog. Nije li ugnjetavanje ljudskih prava? Svaki  političar ne bi smio tako ubirati političke poene. A kome će oni pokloniti, to je njihova osobna stvar, a ne stvar skupljanja poena. 

Pročitajte bezobrazluk gradonačelnika:

„ Bilo bi mi još draže da se predstavila imenom i prezimenom. Ali niti je Anka niti je njezino pitanje. – kaže gradonačelnik pa nastavlja: „ Ona postavlja pitanje iz tuđih glava i to je najtragičnije. Bilo bi dobro da dođe pa da riješimo taj problem“. 

Novinar dodaje: „Anka je postala upit na naš fejs.“

Nastavlja gradonačelnik sa blaćenjem i nekulturnim odnosom prema slušateljici: „Bilo bi mi drago da se i ona nečega odrekne za dobrobit grada u kojem živi. Neka pođe od toga što ja mogu učiniti za grad, a ne što ću ja dobiti za grada… Bilo bi mi drago da gospođa Anka širi vrijednosti, a ne širi trač.„

Ovo je sramno da sramnije ne može biti. Ušli smo na fejs i našli slušateljicu koja je postavila to pitanje. Može se  provjeriti da gradonačelnik ponovno laže, izmišlja, vrijeđa jer se ne radi o nikakvim skrivenim osobama, tuđim glavama i slično kako je gradonačelnik izvrijeđao slušateljicu. 

Bilo bi dobro da se gradonačelnik ispriča gospođi jer se ne radi o nikakvim skrivenim urotama kako tvrdi.

L.O.