Gradonačelnik Novalje primio predstavnike Collegiuma

0

Novalja – Gradonačelnik Novalje Ivan Dabo primio je predstavnike Collegium Mondiala, putničke agencije iz Ljubljane.
Collegium Mondial Travel Potovalna agencija d.o.o. najveća je agencija za mlade u ovom dijelu Europe. Ovih dana posredstvom Collegiuma u Novalji boravi oko 900 mladih gostiju iz Mađarske i Slovenije. Zajedno s poznatim klubom Papaya na Zrću organiziraju i poseban program događanja za mlade goste kojima žele pružiti i aktivan odmor povezan s zabavom za mlade.
Predstavnici Collegium Mondiala prezentirali su gradonačelniku svoj plan rada za ovo ljeto ali i za buduće turističke sezone. U svojim planovima imaju produžetak turističke sezone, tako da bi se događaji organizirali u drugoj polovici lipnja te u rujnu kada bi organizirano dolazilo od 1000 – 2000 mladih gostiju iz Slovenije, Mađarske te Srbije, Slovačke, Češke, Poljske, Bugarske i drugih zemalja.
Isto tako razgovaralo se je i o suzbijanju negativnih pojavnosti koje se događaju u malim količinama s obzirom na veliki broj gostiju, ali su primjetne te narušavaju sliku o svim mladim gostima koji se zabavljaju i samoj Novalji.
Ispred Collegium Mondiala sastanku su nazočili Dominik S. Černjak, predsjednik turističkog saveza Slovenije i član Uprave Collegium Mondiala, Tadej Volf i Hugo Baus članovi Uprave Collegium Mondiala, Branko Janković, Product Manager za Novalju i Marjan Povše, Vanjski suradnik za marketing Collegium Mondiala. Ispred kluba Papaya sastanku je nazočio Ivan Bušljeta, direktor Papaye.

H.J./Grad Novalja

Oglas