Gradonačelnik primio uspješne senjske boksače

Uspješne članove Boksačkog kluba „Senj“ – Andru Jančića, Marina Jančića i Martina Nekića, u svom je uredu ugostio senjski gradonačelnik Darko Nekić.

„Ponosni smo na Vaše uspjehe i vjerujem i želim da nove sportske rezultate nižete i dalje. Time istovremeno na najbolji mogući način promičete i ime našeg grada“, rekao je među ostalim gradonačelnik na prijemu mladih senjskih boksača.

Nastavak ispod oglasa

Andro Jančić je prvak Hrvatske u svojoj kategoriji, član je i reprezentacije Hrvatske, a sudjelovao je i na Europskom prvenstvu za mlađe kadete u Rusiji. Marin Jančić osvojio je treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u svojoj kategoriji i također je reprezentativac Hrvatske, a   treće mjesto na prvenstvu Hrvatske u svojoj kategoriji osvojio je i Martin Nekić.

 „Rezultati pokazuju da smo kvalitetan i ozbiljan klub, a uz Marina, Andru i Martina izniman boksački potencijal ima i naš mladi boksač Toni Čengić“, rekao je trener senjskih boksača Veselin Lakičević dodavši da ovi perspektivni sportaši odrade oko tristo treninga godišnje.

„U ime BK Senj zahvaljujem Gradu Senju na poklonima koje su dobili naši boksači , a koji će im itekako dobro doći u daljnjem radu. Zahvalu  upućujem i gradonačelniku Darku Nekiću što je prepoznao uspjehe naših mladih boksača. Ti rezultati postignuti su napornim i mukotrpnim radom  i gotovo svakodnevnim treniranjem. Ne treba zaboraviti ni roditelje koji boksačima pružaju veliku materijalnu i moralnu potporu. Vjerujem da će ubuduće i druge relevantne institucije grada Senja, prvenstveno Savez športova Grada Senja prepoznati i podržati uspjehe mladih i perspektivnih senjskih boksača“, dodao je tajnik kluba Željko Novak.

Inače, ovih dana senjski boksači se intenzivno pripremaju za novi travanjski meč u Zadru gdje ih očekuje kadetsko prvenstvo Hrvatske.

A.P.