Gradonačelnik Starčević se oglasio o svojem zdravstvenom stanju

Naš je portal prvi objavio vijest po kojoj je gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević pozitivan na COVID-19. Isto tako smo dobili provjerenu informaciju o činjenici da je zaražen i dio zaposlenika Gradske uprave.

Gradonačelnik je o svojem zdravstvenom stanju Facebook dopisom informirao javnost.

Nastavak ispod oglasa

-Dragi sugrađani hvala vam svima na pozivima i porukama koje ste mi danas uputili. Hvala vam svima  na velikoj brizi za moje zdravlje.  Kao i mnogi u prethodne dvije godine i ja sam pozitivan na Covid 19.  U subotu sam dobio potvrdu, a danas sam zbog nešto izraženijih simptoma bio u Općoj bolnici Gospić gdje sam napravio određene pretrage i primio infuziju te sam  pušten na kućnu njegu.

Zahvaljujem svima u gospićkoj bolnici na svemu što čine u korona vremenima za sve pacijente. Vjerujem da će u narednih petnaest dana moje zdravstveno stanje biti kao i prije infekcije te se radujem povratku na posao i novim pobjedama. Svima koji se u ovom trenutku bore sa slabijim ili jačim simptomima infekcije, kao i svim drugim bolesnicima želim brz oporavak, stoji u priopćenju Karla Starčevića.

L. O.