Gradonačelnik ugostio srednjoškolske odlikaše

0

SENJ – Učenike srednje škole „P. R. Vitezovića“ Senj, koji su tijekom sve četiri godine školovanja postigli odličan uspjeh u svom je uredu, zajedno s ravnateljicom škole Danijelom Vukelić i profesoricom Mirom Galić, ugostio senjski gradonačelnik Darko Nekić.

Marina Štokić, Ema Vukelić i Ante Tomljanović odlični su maturanti Opće gimnazije dok je Mia Tomljanović odlična učenica turističko – hotelijerskog smjera.

Oglas

„Zadovoljstvo mi je ugostiti tako vrijedne učenike koji su tijekom svog školovanja postigli zavidne rezultate. Čestitam vam na tom uspjehu. Grad Senj će i ove godine skromno nagraditi vaš trud i neka vam to bude mali poticaj za daljnji rad. Želim vam puno uspjeha pri upisu na fakultete, u daljnjem školovanju i općenito u životu, a nadam se da ćete se po završetku školovanja vratiti u Senj i naći posao“, rekao je gradonačelnik Nekić.

Ravnateljica Vukelić naglasila je kako je veseli što Grad Senj svake godine potiče učenike u obliku nagrada i time pokazuje da prepoznaje potencijal mladih ljudi.

Odlikaši su gradonačelniku rekli da ih više zanimaju prirodni i tehnički smjerovi fakulteta, a on je s njima podijelio svoja iskustva tijekom studiranja.

A.P.