Gradske vlasti održale sastanak s firmama koje čiste snijeg na području grada Gospića

Gradska uprava Grada Gospića nakon održanog sastanka kojem je tema bila čišćenje snijega na području grada, javnosti se obratila priopćenjem.

– Zbog poteškoća u radu zimske službe jučer i danas održani su sastanci sa svim izvršiteljima usluga čišćenja snijega na području Grada Gospića, a to su Lika ceste d.o.o., LUG obrt za građevinske radove i ASIĆ obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu. 

Nastavak ispod oglasa

Svjesni problema koji su nastali kod čišćenja snijega u određenim dijelovima grada posljednja dva dana, ovim putem ističemo kako je zbog kvara na mehanizaciji  izvršitelja usluge čišćenja došlo do određenih poteškoća u održavanju prohodnosti gradskih prometnica. 

Također su uočene i određene nepravilnosti tijekom same izvedbe radova te je na sastancima dogovoreno da će se nepravilnosti tijekom idućih intervencija ispraviti kako bi prometnice na vrijeme bile prohodne. 

U ime Grada Gospića ali i u ime svih na sastanku nazočnih predstavnika izvršitelja usluga čišćenja snijega ispričavamo se  građanima koji  su u određenom trenutku imali poteškoća zbog navedenih propusta te zahvaljujemo na obavijestima i sugestijama, stoji u dopisu.

L.O./GS