U Gospić stiže žestoka rock poslastica!

0

U subotu će u Gospiću, uz Buđenje, nastupati i hard rock bend iz Daruvara Cota G4!

Zadnju večer GROCKS festivala otvara Cota G4, rockeri koji su na sceni već 20 godina, iza sebe imaju 3 studijska albuma pod diskografskom kućom Dallas Records, 10 glazbenih spotova i više od 500 koncerata diljem regije. Cota G4 je bend kojega možemo najbolje opisati kao kombinaciju Opće opasnosti, Divljih jagoda, Bareta i Majki te Bijelog dugmeta. Sjajna atmosfera je zagarantirana.

Oglas

U studenom prošle godine grupa Cota G4 izdala je svoj novi album Entropia, neobično je baš to što su ga snimali u dvorcu grofa Jankovića u Daruvaru. U dvorcu su živjeli sedam dana i uz osluškivanje duhova prošlosti tražili onu pravu rockersku melodiju. Taj njihov novi album Entropia dobio je potvrdu čak iz Los Angelesa od The Academia Music Awards da je to Najbolji rock album u svijetu za siječanj 2017. godine.

‘Novi singl smo imali priliku promovirati i na gospićkom radiju, isto tako smo dvaput imali akustičnu svirku u jednom gospićkom kafiću. To je grad srčanih ljudi koji stvarno cijene dobru muziku- rekao frontmen benda, Marko Osmanović. Marko je 5 godina bio pjevač i ritam gitara Divljih jagoda, bok uz bok Zeleta Lipovače. Također, nekoliko godina bio je i prateći vokal Toniju Cetinskom.

Cota G4 sačinjena je od profesionalnih glazbenika koji su surađivali s velikim imenima svjetske i regionalne glazbene scene. Na bini u Gospiću s Markom Osmanovićem na čelu Cote G4, oduševit će vas virtuoz Dinko Likar na solo gitari, nepogrešive ritam mašine Dario Horvat na bubnjevima i Vedran Brijačak na basu te izvanredni Jasenko Horvat na klavijaturama.

Zato svi vi željni dobre glazbe ovu subotu, 28.7., imat će priliku uživati u žestokom rock ‘n’ rollu uz Cotu G4 koja će vas dobro zagrijati za ostatak večeri.

L.O./PR