Hadezeovci iznenadili Petra Krmpotića!

Nastavak ispod oglasa

Očito je HDZ u samo tjedan dana uspio pokrenuti masu ljudi za drugi krug izbora, a po motiviranosti hadezeovaca i koalicijskih partnera već sada je vrlo izgledno da je Petar Krmpotić novi gradonačelnik grada Gospića.

Naime, danas se u KIC-u održao sastanak HDZ-a ,  no kako o istom nismo dobili nikakvu obavijest nazvali smo Petra Krmpotića jer smo pretpostavili da su ostali mediji obaviješteni, a Lika online nije, jer smo imali određene tehničke probleme. Kandidat za gradonačelnika Petar Krmpotić na naš upit zašto nismo obavješteni o skupu odgovorio je:

„ Ja sam danas pozvao samo desetak predsjednika Temeljnih ogranaka da bih s njima dogovorio zadnje tehničke stvari oko izbora, no međutim, na moje veliko iznenađenje došlo je mnoštvo građana, članova i simpatizera HDZ-a i koalicijskih partnera. Stvarno je to izgledalo kao predizborni skup. Iskreno, bio sam iznenađen otkud toliko ljudi, koji su mi rekli: „Petre, svi smo na nogama! Cijeli HDZ se probudio!“ Moram reći da mi je iskreno zaigralo srce! – rekao nam je Petar Krmpotić. Slike dovoljno govore.