HDZ Gospić pozvao birače da izađu i izaberu sigurnu Hrvatsku

0

Poštovane članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice, građanke i građani grada Gospića, simpatizeri i poštovatelji,

u nedjelju 5.srpnja 2020. godine na parlamentarnim izborima u RH birajmo Vladu koja će pravim i sigurnim putem voditi našu zemlju u nova, izazovna i turbulentna vremena. To je vlada koja jamči: socijalnu sigurnost, perspektivnu budućnost, ekonomsku suverenost, osnaženu državnost i globalnu prepoznatljivost. Predvođena predsjednikom stranke i hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, HDZ na tragu političkog i ideološkog djelovanja dr. Franje Tuđmana jedina je prava opcija i zalog za budućnost naše djece i svih nas. Imajući u vidu ravnomjeran i brz razvoj svih hrvatskih krajeva, dostojan život i siguran posao za svaku hrvatsku obitelj, očekujemo vaše povjerenje u izgradnji bolje i sigurnije Hrvatske.
U nedjelju biramo hoće li u iduće 4 godine predsjednik Vlade RH biti Andrej Plenković ili Davor Bernardić.
Stoga, pozivamo vas i vaše obitelji, izađite na izbore u nedjelju, 5. srpnja i dajte svoje povjerenje listi broj 10. i našim kandidatima Marijanu Kustiću i Aniti Pocrnić Radošević!

HDZ Gospić