HDZ Grada Gospića: U stožeru stranke vlada optimizam

0

U prostorijama Kulturno informativnog centra sinoć je održan radni sastanak izbornog stožera HDZ-a grada Gospića, priopćeno je iz te stranke. U ugodnom i optimističnom ozračju analizirani su izborni rezultati prvog kruga lokalnih izbora za grad Gospić i Ličko-senjsku županiju te su predstavljene i dogovorene smjernice za daljnji rad tj. za  drugi krug izbora na obje razine.

Nazočnima su se obratili kandidat za gradonačelnika Grada Gospića Mario Stilinović i kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry.

Oglas

Mario Stilinović je uz pozdravne riječi nazočnima zahvalio na dosadašnjem nesebičnom angažmanu i predano obavljenom poslu, te je naglasio važnost drugog kruga lokalnih izbora, istaknuvši prepoznatljivost i bitnost programa HDZ-a koji jamči stabilnost i ostvarenje lokalnih prioriteta i projekata.

Ernest Petry u svom obraćanju naglasio je da svakodnevno obilazi gradove i općine po cijeloj Ličko-senjskih županiji te da među građanima vlada veliki optimizam i pobjednički duh u cilju potrebnih i neizbježnih promjena načina upravljanja županijom.

Petry je naglasio da je za Ličko-senjsku županiju neophodna dobra suradnja s Vladom RH i resornim ministarstvima u cilju osnaživanja gospodarstva i održivog razvoja svih općina i gradova kao i djelotvorno i transparentno upravljanje županijom. Građani su kroz dosadašnji tijek kampanje mogli uvidjeti spremnost Vlade RH da se želi pomoći Ličko-senjskoj županiji i njezinim stanovnicima u ostvarivanju zacrtanih programa.

Petry je nadalje istaknuo da ima veliku potporu ljudi na terenu s kojima je svakodnevno u kontaktu, kao i da je uvjeren u pobjednički rezultat 30. svibnja kada će Ličko-senjska županija sukladno programskim odrednicama krenuti novim i uspješnijim smjerom vodeći brigu o svim gradovima i općinama i njihovim žiteljima.

Zaključio je obraćanje riječima “SAD JE BITNO IZAĆI NA IZBORE I IZABRATI ISPRAVAN PUT ZA BOLJITAK SVIH GRAĐANA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE!”

L.O./GO HDZ