HDZ Grada Otočca će podržati Prijedloga proračuna za 2022. godinu 

0

Gradska organizacija HDZ-a Otočac uputila je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

Gradska organizacija HDZ-a Otočac donijela je jednoglasnu odluku o podržavanju Prijedloga proračuna za 2022. godinu sa projekcijama za 2023. i 2024. godinu predloženog od strane Gradonačelnika Grada Otočca g. Gorana Bukovca, na 4. sjednici Gradskog vijeća Grada Otočca koja će se održati sutra 23. 12. 2021. godine s početkom u 11,00 sati.

Prijedlog Proračuna sadržava projekte koji su i ranije bili predloženi od strane HDZ-a:- Obnova zgrade Veleučilišta Nikola Tesla u Otočcu,- Ostakljenje hola mrtvačnice u Ličkom Lešću,- Izgradnja nogostupa u ulici K. Zvonimira i Trg Dražena Bobinca,- Izgradnja nogostupa u Poljičkoj ulici,- Rekonstrukcija ulice D. Tadijanovića,- Financiranje radnih materijala za učenike od  1. do 8. razreda,- Stipendiranje studenata,

a prihvaćeni su i svi prijedlozi koji su upućeni od strane Mjesnih odbora te su isti uvršteni u Program komunalne infrastrukture za 2022. godinu.

Prijedlog proračuna temeljen je na realnim osnovama, socijalno je osjetljiv i usmjeren na daljnji razvoj Grada što je sadržano u prijedlozima javnih potreba Grada Otočca u kulturi, u području društvene brige o djeci predškolske dobi, u sportu te u tehničkoj kulturi za 2022. godinu, čime se podiže kvaliteta života u gradu.

GO HDZ Otočac

Kristijan Bakarić, Predsjednik