HDZ-ovci odali počast prvom hrvatskom predsjedniku i utemeljitelju HDZ-a

Ličko-senjski HDZ-ovci paljenjem svijeća i odavanjem počasti prvom hrvatskom predsjedniku i utemeljitelju HDZ-a završili su izbornu kampanju. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.
S posebnim pijetetom prisjećamo se danas prvog hrvatskog predsjednika Dr. Franje Tuđmana, stvaratelja i utemeljitelja samostalne i slobodne Republike Hrvatske.
Na današnji dan 14. svibnja 1920., prije 99 godina u rodnom mjestu Veliko Trgovišće, rođen je Dr. Franjo Tuđman.
Snažna uloga prvog hrvatskog predsjednika, njegova ideološka koncepcija, velika ostavština, nedvojbeno ga stavlja na mjesto pravog, istinskog i jedinog hrvatskog suverenista.
S tom mišlju i idejom vodiljom, odajemo počast najvećem vizionaru, državniku i čovjeku koji je u najzamršenijim povijesnim okolnostima prepoznao trenutak i realizirao svoju ideju slobodne i samostalne Hrvatske države.
Današnjim danom, odavanjem počasti i paljenjem svijeća, utemeljitelji, branitelji. mladež, članovi, simpatizeri i kandidati HDZ-predvođeni Ernestom Petryjem i Marijom Stilinovićem završili su izbornu kampanju.

“Imamo svoju Hrvatsku, naša je i bit će onakva kakvu sami želimo i nećemo nikome dopuštati sa strane da nam propisuje kakva ta Hrvatska treba da bude.“ – Dr. Franjo Tuđman, 1991.
L.O.