Iz Županijske organizacije HDZ Ličko senjske županije izvijestili su da će u petak 5. travnja Gospić i Otočac posjetiti kandidati Hrvatske demokratske zajednice  za Europski parlament.

Tom prigodom, kandidati HDZ-a za Europski parlament u Gospiću će se od 10.30 sati družiti sa građanima na Gradskoj tržnici, u14.45 sati bit će upriličeno paljenje svijeća podno Spomen biste prvom hrvatskom  predsjedniku dr. Franji Tuđmanu i podno Spomenika poginulim hrv. braniteljima na Trgu Alojzija Stepinca dok će se u 15.00 sati održati glavni skup u dvorani POU „dr. Ante Starčević“.

Nakon posjete Gospiću HDZ-ovi kandidati za Europski parlament posjetit će i Otočac. Tako će u 17.30 sati posjetiti Dom za starije i nemoćne osobe, u 18.30 sati zapalit će svijeće podno Spomenika poginulim  hrvatskim braniteljima a u 19.00 sati upriličit će se glavni skup u dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta.

Inače, HDZ-ovi kandidati za Europski parlament su Dubravka Šuica, Andrej Plenković, Davor Ivo Stier, Milivoj Špika, Ruža Tomašić, Krševan Antun Dujmović, Zdravko Krmek, Željana Zovko, Zdravka Bušić i Ivana Maletić.

Dražen Prša