Naslovnica Brinje HDZ u Brinju: Nastavljamo s ulaganjem u obrazovanje mladih

HDZ u Brinju: Nastavljamo s ulaganjem u obrazovanje mladih

7

Brinje – U Vatrogasnom domu u Brinju sinoć je održan predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice za IX. izbornu jedinicu. U svome govoru ministar Milinović je istaknuo kako je sadašnja Vlada uložila, a da će i ubuduće ulagati u obrazovanje mladih, jer mladi su budućnost.

– Ova Vlada na čelu s predsjednicom gđom. Jadrankom Kosor uložila je i u „ličko veleučilište“ kako bi se mladi u Ličko-senjskoj županiji obrazovali i ne bi kao prije odlazili studirati u druge gradove. Mi smo stranka koja podupire mlade ljude, pa se tako ovdje u Brinju možemo podičiti obrazovanim mladim ljudima kojima smo pružili priliku da pokažu svoje potencijale, naglasio je Milinović.

– I danas sam ponosan što u Brinju koje je kroz povijest branilo hrvatski stijeg mogu poručiti da je hrvatstvo još uvijek u modi i da nikada neće biti demode…. I na ovim parlamentarnim izborima pokazati ćemo svoju snagu i vjerodostojnost, kao što smo pokazali 1991. g. stvarajući slobodnu hrvatsku a danas uvodeći je u Europsku Uniju gdje i pripada, zaključio je Milinović.

Župan Ličko-senjski i kandidat HDZ-a u 9. izbornoj jedinici Milan Jurković poručio je da je HDZ jedina stranka koja je vodila i vodit će računa o ravnomjernom razvoju ove županije.

– Siguran sam da niti jedna vlada neće imati odnos prema Ličko-senjskoj županiji kao ova vlada, kazao je župan Jurković.

Davor Vičić predsjednik općinske organizacije HDZ-a pozvao je sve koji misle hrvatski i za hrvatsku da izađu na izbore i glasuju za HDZ – poštenu i kvalitetnu opciju za hrvatski narod.

H.J./DB

7 Komentari

  1. Tako je ministre! Kukuriku koaliciji a i Draženu Budiši iz Brinja poručujem da neće proći!!!

  2. Brinje je puno dalo za hrvatsku,za HDZ, samo milinovic i jurkovic se sjete brinja samo pred izbore,a to treba promjeniti i obezbjediti sredstva da se pokrene razvoj brinja,da se otvore radna mjesta,kako bi se zbog egzistencije sprijecilo dalnje iseljavanje iz brinjskog kraja…i potakla demografska obnova,..

  3. Gledam ovih dana bude se stari partizani udbasi jugosloveni i misle da je doslo njihovo vrijeme da se obracunaju sa svim hrvatskim braniteljima,hrvatima itd.e pa drugovi komunisti malo vas je a vase komunisticke ideje i planove za progon hrvata necete ostvariti.jer vam hrvati nece dati glas..vas plan 21 je smece i vredja ljudsku inteligenciju drugovi.ajte vi i vas budisa i zoranche spavat jos 4 god laku noc crvene utvare

  4. Dado se žestoko bori za saborski imunitet… Jadranka će dat mu crveni karton da spasi se. Onda Budiša osvaja!

  5. budiša je neshvaceni genije,medo koji se probudi svake 4 godine,,,on je spavač sdp-a pa ga je zoki probudio,da priča,jer su zokiju rekli nemoj pričat,prije 4 god si sve upropastio,tuzno je gledat covjeka koji je robijao u komunizmu za hrvatsku ideju,da bi sa tim istim rusio tujmana,hdz itd,da je sad postao pion sdp-ovaca…udbine torture su ucinile svoje…

  6. Jurkovic i milinovic kao bivsim komunistima,ne vjerujemo vam da ste postali pravi domoljubi.zato se trudite da nas uvjerite da vam je hrvatska u srcu.a petokraka bila pubertetska greska!

  7. sto se dogadja sa sdp-om pa nigdje nema slupova ,komunsitickih derneka uz logorske vatre,evo citamo o kanalizaciji,,,,,jak gospodarski program-kanalizacijom u eu

Comments are closed.