HDZ u posjetu Općoj bolnici Gospić

 GOSPIĆ– Povodom Svjetskog dana  bolesnika upriličen je tradicionalni posjet  predstavnika HDZ-a Općoj bolnici Gospić. Ravnateljica bolnice dr. Sandra Čubelić u pratnji najbližih suradnika i liječnika primila je predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Gospića Petra Krmpotića, predsjednika Mladeži HDZ-a Ličko-senjske županije Ivana Biljana, predsjednicu županijske Zajednice žena „Katarina Zrinska“ Martu Grgurić i predsjednicu  Zajednice žena „Katarina Zrinska“ Grada Gospića Anu Mari Bašić. Govoreći o važnosti zdravstva Petar Krmpotić je istaknuo veliku odgovornost medicinskog osoblja i liječnika.

-Znamo da radite vrlo težak, odgovoran i stresan posao. U vašem poslu greške se ne smiju događati, a ova bolnica prema riječima struke i pacijenata slovi kao ustanova za primjer. Zato smo vam i ove godine došli izraziti svoju zahvalnost i prenijeti pozdrave svih naših članova. Naše pozdrave i najbolje želje za ozdravljenjem prenesite svojim pacijentima,. Rekao je Petar Krmpotić.

Nastavak ispod oglasa

     Gosti su na svaki odjel donijeli velike košare voća i voćnih sokova, razgovarali s liječnicima i bolničkim osobljem  i zaželjeli im dobre rezultate na poslu, kao i svih ovih godina.

M. S.