HDZ: Velika potpora građana našim kandidatima

Posljednji dan predizborne kampanje kandidati Hrvatske demokratske zajednice za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry i kandidat za gradonačelnika Grada Gospića Mario Stilinović u pratnji kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Grada Gospića Anele Serdar Pašalić kao i kandidata na listama za Županijsku skupštinu Ličko-senjske županije predvođenih nositeljem liste Marijanom Kustićem te kandidatima za Gradsko vijeće Grada Gospića, prijepodnevne sate proveli su družeći se s građanima na gospićkoj placi.
Uz ugodan razgovor i dijeljenje promidžbenog materijala, stranačkom štandu prilazili su ne samo članovi i brojni simpatizeri stranke nego i mnoštvo građana koji su i današnjim činom podrške ulili dodatno povjerenje za pobjednički izborni rezultat.
Svakako su kandidati naglasili i pozvali sugrađanke i sugrađane neka izađu na izbore 16. svibnja i svoj glas dodijele jedinoj stranci na ovim prostorima koja pruža uspješnu i sigurnu budućnost, a to je Hrvatska demokratska zajednica i njezini kandidati.

L.O./HDZ

Nastavak ispod oglasa