Hermina Rznić, predstojnica Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ u Otočcu, ali i kandidatkinja na izbornoj listi Darka Milinovića, nemalo se iznenadila kada je jutros otkrila da su joj probušene gume na vozilu Suzuki Vitara, javlja Večernji list.

Kako je potvrdila Večernjem listu, krenula je jutros vozilom u grad, ne sluteći ništa, no pojavio joj se znak “upozorenja” u vozilu da tlak u gumama nije dobar. Uputila se, potom, na benzinsku postaju napuhati gume, no uskoro je vozilo “javilo” i za drugu gumu problem s tlakom. Odlučila je otići vulkanizeru te su u gumu pronađeni čavli.

“Rekli su mi u policiji, kada sam došla prijaviti slučaj, da je riječ o “konjskim” čavlima”. Odnosno, velikim čavlima koji su upotrebljeni u svrhu bušenja guma.

Jučer je, nakon što je došla iz Doma za starije i nemoćne, parkirala svoje vozilo pred kućom, što često čini, iako ima dvorište. Tvrdi kako joj je bilo jednostavnije parkirati vozilo tako nego svakodnevno otvarati i zatvarati vrata dvorišta. Nikada, u zadnjih deset godina koliko živi na sadašnjoj lokaciji,  do danas nije imala sličnih problema, tvrdi nam Rznić.  Naglasila je kako i nema neprijatelja. “Pa ja pomažem drugima”, naglasila je podsjetivši da radi u Domu za stare i nemoćne.  Ovu situaciju povezuje s njenim političkim angažmanom, a cijeli slučaj prijavila je policiji koja će provesti istragu.

Izvor: www.vecernji.hr