Iako je do 20. svibnja, početka utrke „Team Silber Race 2017.“, ostalo još dosta vremena, dečki iz Hrvatskog moto kluba  „Otočac“ već su započeli  pripreme za ovu međunarodnu manifestaciju. Kako u razgovoru ističe Ivan Kotvica, ova hard extreme enduro utrka  organizira se treći puta za redom, a zanimanje poklonika adrenalina na dva kotača opet je odlično.

-Tek smo započeli s pripremama,a već stižu upiti i prijave motociklista iz cijele Hrvatske, zatim iz Slovenije, Njemačke, Austrije, Italije… Lani se natjecalo više od 100 vozača, a ove godine  ih očekujemo još i više. „Team Silber Race 2017.“ održava se u pet klasa:expert, expert tracks, veteran 40 +, veteran 50 + i hobby. Kao i prijašnjih godina ova utrka održava se u okolici Otočca, a ove godine održava se 20. i  21. svibnja, ističe Ivan Kotvica iz HMK „Otočac“.

Kako sada stvari stoje čini se da bi se uskoro mogla aktivirati i kategorija veteran 60+ u kojoj će nastupati Ivanov  otac Emil Kotvica, legenda  moto-utrka, vozač koji je osvojio mnoge prestižne nagrade u Hrvatskoj i  inozemstvu. Budući da jabuka ne pada daleko od stabla, očevim stopama uspjeha krenuo je  i  Ivan!

M.S.