Evo što je svojedobno Slobodna lika pisala o Darku Milinoviću i Draženu Jurkoviću. Milinović pun ko brod, Jurković najbogatiji Ličanin

Ne tako davno, portal Slobodna lika, na kojem Dražen Jurković sada objavljuje svoje demantije pisao je tekstove pod ovakvim naslovima:

“Milinović je pun ko brod, Dražen Jurković najbogatiji”

Nakon tih i sličnih tekstova počela je velika hajka na Darka Milinovića. Učinjen je porezni nadzor koji je trajao šest mjeseci nad njegovom imovinom te je utvrđeno da imovina odgovara primanjima njega i njegove obitelji, te kreditnim zaduženjima. Tada je urednik Slobodne like Željko Popović tvrdio da je upravo Dražen Jurković najbogatiji Ličanin. Upućeni govore, a to je i opće poznata činjenica da je u vrijeme rata i nakon njega stekao brojne nekretnine, među kojima su i one u centru grada Zagreba, restoran na području Vodica, Gospića, kuće u Karlobagu i elitna stambena jedinica bivše osnovne škole u Cesarici….

Neki su išli toliko daleko da su tvrdili da su se tijela koja nadziru imovinu dužnosnika i bivših dužnosnika zainteresirala za ovaj slučaj, ali sve je ostalo na razini kuloarske priče. U narednom vremenu ćemo vidjeti hoće li se institucije zainteresirati za ove napise, te hoće li provjeriti jesu li stanovi ili bilo kakvi drugi objekti stečeni ratnom, odnosno poslijeratnom privatizacijom.

L.O.