Ekskluzivna fotografija s mjesta nesreće

U Brušanima se ovaj vikend dogodila prometna nesreća u kojoj je prema sada dostupnim informacijama sudjelovalo više automobila. Prema izjavama svjedoka, vozilo marke VW udarilo je u nekoliko ovaca koje su u tom trenutku nalazile na cesti. Po ničemu ta prometna nesreća ne bi bila drukčija od drugih, da se prema izjavama svjedoka s terena nije pokušala zataškati.

Grad Gospić, a i šira okolica ovih dana bruje o toj prometnoj, koja bi prema svjedočenju s terena mogla rezultirati velikim skandalom i kaznenim djelom.

Kako neslužbeno doznajemo, a prema izjavi više svjedoka, osoba koja je vozila automobil (VW) koji je prouzročio nesreću bila je u alkoholiziranom stanju, te je nakon što je prouzrokovao prometnu nesreću  pozvao jednu žensku osobu da svjedoči da je ona vozila.

Kako neslužbeno doznaje portal Lika online, cijeli slučaj je prijavljen DORH-u.  Nadalje saznajemo da je bilo nekoliko svjedoka ovog nemilog događaja koji su također bili u alkoholiziranom stanju, navodno bliski SDP-u (pa i neki lokalni čelnici), koji su napustili mjesto nesreće prije dolaska policije. Među svjedocima događaja neki spominju i osobu koja je nekada bila vrlo bliska bivšem premjeru Ivi Sanaderu. 

Svakako će biti zanimljiva istraga policije, posebno onaj dio u kome se utvrđuje je li bilo poziva između muške osobe koja je navodno vozila i ženske osobe koja je prijavljena da je vozila automobil u vrijeme nesreće. Javnost će svakako zanimati i informacija o tome je li suvozač u vrijeme nesreće bio u alkoholiziranom stanju. Cijeli slučaj je vrlo lako dokaziv ukoliko policija zatraži ispis poziva sa mobitela osoba koje se stavljaju u kontekst kaznenog djela. Ukoliko je sve to istina, u što je teško povjerovati, sudionicima ovog događaja prijeti i zatvorska kazna.

 

L.O./H.J.