-
-

Predstavnici nacionalnih i lokalnih televizija, novina i radija i ove su se godine okupili na redovitom godišnjem stručnom skupu kako bi analizirali stanje u medijima.
„ 7. Dani elektroničkih medija“ održavaju se od 21. do 23. listopada u Opatiji u organizaciji udruga HURIN i NUT, Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti te Agencije za elektroničke medije.
7.Dani elekroničkih medija, 20. Dani radija, 7. Dani televizije i interneta i ove godine imaju svoje nagrađene, a Hrvatskom radio Otočcu (HRO) ide još jedna nagrada i to za najbolji radijski jingl “Samo slušaj HRO” koju je HRO dobio i 2012. godine.
Nagrade za najbolji jingle ove su godine osim HRO-u dobile su još dvije radijske postaje, radio Labin i radio Psunj.
U Opatiji na Danima elektroničkih medija razgovara se o medijskoj strategiji, a jedna od najvažnijih tema i ove će godine biti težak položaj lokalnih medija te njihova održivost. Sedmi Dani elektroničkih medija održavaju se u opatijskom hotelu 4 opatijska cvijeta, a organiziraju ga Hrvatska udruga radija i novina, Nacionalna udruga televizija, Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti i Agencija za elektroničke medije.
Dražen Prša

-