Hrvatska hrvačka krema ponovno u Gospiću! Bio bi to najkraći i najtočniji raport vezan uz bazične pripreme juniorska Reprezentacija Hrvatske u hrvanju. Juniorska Reprezentacija Hrvatske u hrvanju sa pripremama je započela 2. Siječnja koje će potrajati sve do 14. siječnja. Reprezentacija je već odradila jedan ciklus bazičnih priprema u Gospiću tijekom kolovoza prošle godine, kao i ciklus završnih priprema od 22. do 25. kolovoza 2016.
Na pripreme su stigli Antonio Kamenjašević, osvajač srebrne medalje na kadetskom Prvenstvu svijeta, te srebrne medalje na Europskom prvenstvu za mlađe seniore U-23. Zatim Ivan Huklek osvajač brončane medalje na juniorskom Prvenstvu Europe, zatim Filip Šačić koji je bio peti na Svjetskom prvenstvu za juniore. Tu su također izvrsni Mihael Topolovec, Dominik Sabady, Jurica Grbiniček, Vjekoslav Luburić, Filip Smetko, David Borecki i Pavel Puklavec. Reprezentacija trenira pod vodstvom trenera Antona Đoka.
Uz reprezentativce treniraju i domaći hrvači koji se spremaju za državna Prvenstva: Goran Petranović, Adriano Alić, Roko Jagar i Karlo Bačić.

L.O.