Foto: Provjereno/NOVA TV

Nakon sinoć objavljene reportaže u Provjerenom o 15-godišnjem Milanu Basarcu i njegovom samohranom ocu koji u vrlo teškim uvjetima žive u selu Komarevo kod Siska, cijela Hrvatska je još jednom pokazala svoju dobru volju i nadasve veliko srce. Petnaestogodišnji Milan i njegov otac Matija žive u drvenoj kućici staroj gotovo osamdeset godina, bez tekuće vode, kupaone ili električnoga štednjaka. Ovaj skromni dječak ni ne pomišlja na sve ono što je današnjoj djeci na dohvat ruke, tako da Milan ne posjeduje ni mobitel ni kompjuter, koji bi mu uvelike olakšao školovanje. Otac Matija je nezaposlen pa, prema tome, žive od 1400 kuna socijalne pomoći koja im je jedva dostatna za osnovne životne troškove.
Netom nakon objavljivanja priče o ovome hrabrom dječaku i njegovu ocu, cijela Hrvatska se digla na noge. Veliki broj ljudi javio se radi doniranja novčanih sredstava, ali i odjeće, hrane, kućanskih aparata, kao i građevinskoga materijala za izgradnju pristojnoga krova nad glavom za Milana i Matiju.
Portal Lika online poziva sve ljude dobre volje da daju svoj prilog koji uvelike može olakšati život Milanu i Matiji te da na taj način još jednom pokažemo zajedništvo i slogu onda kada je to napotrebnije.
[quote_box_center]Za novčane donacije možete koristiti ove podatke:

Ime- Milan Basarac
Adresa-Komarevo
IBAN- HR82 2390001 3220906869
Za uplate iz inozemstva- SWIFT Hrvatske poštanske banke: HPBZHR2X[/quote_box_center]

M.Se.