Hrvatske ceste: Sanacija kolnika u Budačkoj ulici u prvoj polovici kolovoza

Ilustracija

Prometna rak-rana grada Gospića, Budačka ulica, uskoro bi mogla biti u potpunosti sanirana. Nakon što je na proslavi Dana grada Gospića svu odgovornost za stanje u Budačkoj ulici prebacio na Hrvatske ceste, gradonačelnik Karlo Starčević se obrušio na neke medije koji su ga upravo za to prozivali. Među tim medijima je i portal Lika online koji je u više navrata upozoravao na katastrofalno stanje Budačke ulice.

Nakon što je gradonačelnik kazao da Budačka spada pod ingerenciju Hrvatskih cesta poslali smo im upit.

Nastavak ispod oglasa

-Predmetna sanacija na obnovi kolnika na državnoj cesti DC25 ( Budačka ul. u Gospiću), u dužini od 2 kilometra, započinje u prvoj polovici mjeseca kolovoza, stoji u dopisu Hrvatskih cesta.

U odgovoru navode kako su se po završetku postupka javne nabave stekli uvjeti za početak radova. Vrijednost radova iznosi 3,324 milijuna kuna.

Sve više građana se buni i oštro negoduje, jer zbog “drndanja” Budačkom njihovi automobili često završavaju na popravku. Rupe i krateri koji više podsjećaju na površinu Mjeseca nego na jednu od najprometnijih ulica u Ličko-senjskoj županiji uskoro bi mogli biti prošlost.

L.O.