Humanitarna akcija za pomoć u obnovi izgorjele kuće obitelji Rosandić

Proljetos je tragedija zahvatila četveročlanu obitelj Mile Rosandića iz Podlapače. U kratkom vremenu požar je uništio njihov dom i sve što su stvarali čitavog života. Prva je u pomoć priskočila Općina Udbina, o čemu nam je više rekao načelnik Josip Seuček (HDZ).

-Općina Udbina je kao organizator odmah pokrenula humanitarnu akciju u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za obnovu obiteljske kuće Rosandić Mile iz Podlapače koja je izgorjela u požaru. U dogovoru s našom Osnovnom školom toj je obitelji dat na privremeno korištenje kadrovski stan u Područnoj školi u Podlapači. Priskrbili smo im i nešto namještaja, posteljine, odjeće…
Novčana sredstva prikupljat će se u razdoblju do 20. listopada 2022.g. na poseban račun otvoren u svrhu provođenja humanitarne akcije IBAN: HR0423400091511199823 (Općina Udbina – humanitarna akcija, pomoć obitelji Rosandić) kod Privredne banke Zagreb d.d.

Ponosan sam na to što su pomoć uplatili mnogi naši građani, iz cijele Hrvatske i inozemstva. Javljaju nam se brojne tvrtke i nude besplatno svoje usluge i znanje. Na ovaj način mnogi žele pomoći obitelj Rosandić koju je snašla velika nevolja, ističe načelnik Općine Udbina Josip Seuček.

L. O.