Likaonlinealexa

Na gornjoj ilustraciji Alexe, sustava za evidenciju gledanosti portala, evidentno je kako je Portal „Lika online“ sa 29. mjestom i dalje u društvu najposjećenijih portala u Hrvatskoj! Kao i uvijek, ovo prije svega imamo zahvaliti vama, uvaženi čitatelji, jer nas pratite svakoga dana, svih 365 dana u godini. I dalje ćemo biti lišeni senzacionalizma, „žutila“ i izmišljotina, po onoj staroj novinarskoj: „Ukoliko misliš izlaziti i dobro zaraditi godinu dana-piši laži. Ali ukoliko želiš biti čitan i za 10 godina, onda piši samo istinu!“
Poradi usporedbe pozicije na TOP-ljestvici čitanosti „Alexe“ valja istaknuti nastavak pada većine elektronskih publikacija s područja Like. Tako se „Slobodna Lika“ našla na 874. mjestu, slijedi „Likaplus“ iz Korenice na 2033. mjestu, dok pad bilježi i „Glas Gacke“ iz Otočca“ koji se našao na 7476. mjestu.  Od nedavno se u medijskom prostoru Like pojavio portal „Lički put“. Nalazi se na 6250. mjestu posjećenosti, što ne čudi s obzirom na njegovu kratkoću postojanja.
Uvaženi čitatelji, nadalje vas pozivamo na posjetu našem portalu, kao i na suradnju koju nam redovno ukazujete slanjem fotografija koje ste snimili, a za koje držite da bi ih trebalo objaviti. Još jednom iskreno vam hvala na čitanosti!

Uredništvo Portala „Lika online“