Hvala vam! Najčitaniji smo!!!

0

Portal Lika online najposjećeniji je i najčitaniji informativni web portal na području Ličko-senjske županije i šire. Prema podacima kojima raspolaže američka firma Amazon i njihovom web portalu Alexa (TM) Lika online čitaniji je od konkurencije i više od deset puta. Važno je napomenuti i to da smo od najčitanijih novina u LSŽ čitaniji i više od pedeset puta.

Koristeći popularni Google i njihov analitički sustav dolazimo do brojke od 291,546 tisuća posjetilaca u samo jedan mjesec!!! Tako portal Lika online u jednom danu posjeti između 8.000-14.000 ljudi koji na web stranicama portala provedu nešto više od 5 minuta po čitatelju.

Oglas

Tako je u razdoblju od 3. rujna do 3. listopada 2013. godine portalu Lika online pristupilo nešto više od 157.000 različitih IP adresa. Ta brojka dakako višestruko nadilazi broj korisnika interneta u našoj županiji, a sve zahvaljujući brojnim medijskim partnerima koji svakodnevno naše vijesti objavljuju na svojim web portalima.

Portal Lika online započeo je prije tri godine kao projekt s ozbiljnim sadržajima, dnevnim događajima i zanimljivostima iz Like i županije, ali i novostima iz sporta, kulture, politike i gospodarstva.

Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas poštovani čitatelji. Hvala vam na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi. Svakodnevni kontakt sa s vama za nas je neprocjenjiv. Nastavite nam se i dalje javljati kako bismo stvorili bolju i ljepšu Liku.

I dalje ćemo biti iskreni i pisati samo istinu, kakva god ona bila. Nadamo se da smo vas nekoliko proteklih godina dobro informirali, ali i da ste se uz nas dobro zabavili i od srca nasmijali. Zbog vas, bit ćemo još bolji :). 

Link do statistike

 

Uredništvo portala