I branitelji razotkrili Starčevićeve laži

Nedavno je prošlo nezapaženo u režimskim medijima, odnosno portalima koji su postupili “profesionalno” i priopćenje “Vukova” nisu niti objavili ili stavili na kraju i neopaženo. To je valda zbog vraćanja dugova i jel’ može ako objave član obitelji letiti iz Upravnog….            

Starčević sramno pokušava minirati  projekt spomenika poginulim braniteljima

Zapravo smo mogli isčitati još jedno strašnu laž Karla  Starčevića u priopćenju zbog spomenika poginulima na Ljubovu. Vidljivo je iz priopćenja “Vukova” da nitko nije htio politizirati oko toga i da su se svi složili. Jedino Karlo Starčević pokušao je politizirati, ali nisu mu to dopustili od županije do branitelja. Starčeviću nije sveta niti žrtva Domovinskog rata pa zato nema osijećaj da se sa tim nesmije politizirati u dnevno političke svrhe.

Starčević nije napravio ništa za spomenik-sve su napravili hrvatski branitelji, odnosno „Vukovi“

Karlo Starčević nije napravio ama baš ništa za taj projekt, osim što je platio tuđim novcem odnosno donecijama. Odnosno napravio je puno lošega.  Pokušao je naštetiti projektu iz samo njemu znanih razloga šaljući još jedno priopćenje koje vrvi lažima, ali su ga branitelji u tome spriječili. Bravo dečki, oni  su i pozvali da ako ima problema to riješavaju razgovorom, a ne priopćenjima kao gradonačelnik, a to samo šteti.

Zašto se Golub boji Starčevića? Možda je ipak obrnuto?

Ostaje pitanje zašto mu Ivica Tomljenocuić  Golub  nije pošteno rekao što je bilo na sastanku. Bez zamjenika Starčević ne bi dobio izbore budući se zna da je on zapravo pridonio najviše pobjedi i bez njega  Starčević bi bio politički umirovljen.Tako nije jasno s čim  Goluba drži u šaci. Možda Starčević razmišlja bolje „vrabac u ruci nego Golub na grani“. Ako odleprša Golub ode i Starčević, a toga je svjestan i Golub pa ucijenjuje Starčevića kroz upravna vijeća, kadroviranje i kroz ostale projekte. Starčević je toga svjestan pa mu podilazi…Ili možda nije svjestan jačine svog zamjenika… Vidjet će se. 

L.O.