I medvjedi vole mrak u Gospiću!

U više navrata smo isticali promašaje koje je u kratko vrijeme učinila nova vlast u Gospiću. Među tim eksperimentima našla se i javna rasvjeta. Na ovo su reagirali brojni građani, neki su nam se i pismeno obraćali. Čak je za vrijeme nedavnog posjeta predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Ličko-senjskoj županiji netko vrlo domišljat „upalio mrak“ u najužem centru Gospića.

Potvrda promašenosti ovog ekperimenta počinjenog u cilju navodnih ušteda danas je TOP tema u Gospiću. Vozeći se kroz Pazarišku ulicu jedan mladić je sinoć snimio medvjeda kako trčkara ulicom. Iako se našao između mnoštva kuća medo je zbog mraka pomislio da se nalazi daleko od ljudskih nastambi. Trčao je nekih 150-200 metara uz auto  prema središtu Gospića. Niti najstariji Gospićani ne pamte da je medvjed toliko prišao kućama. Gašenje javne rasvjete bila je  tek jedna potvrda genijalnosti gradonačelnika K. S. i njegovog ukidanja svega za što on misli da građanima ne treba.

Ostaje pitanje što bi se dogodilo da je uplašeni medvjed nasrnuo na dijete? Pouka: građani, nakon prvog sumraka ne izlazite iz svojih domova. Nije policijski sat, ali…

L.O.

Ide medo do grada 😂😂

Objavljuje Luka PavelićSrijeda, 20. rujna 2017.