Svako malo nas uhvati radost zbog ispravne novinarske percepcije. Još proljetos smo isticali činjenicu kako je, metaforički rečeno, „car  gol“, misleći pri tome na potku poznate Andersenove bajke. Da je „car uistinu gol“ spekuliraju već danima neki mediji. Čak su se primirili i dežurni „hejteri“ koji su na svaku našu sumnju da nešto nije kako valja s proračunom i prihodima odmah bljuvali vatru, želeći dokazati kako tome nije tako.

Prije više od godine dana svečano su započeti radovi na Centru za borilačke sportove. Od početka radova na zdanju što se naslanja na Gradsku sportsku dvoranu u Gospiću  ostala su četiri stupa. Slično je i sa spojnom cestom koja vodi od Budačke ulice do parkinga iza KIC-a. Pijesak se u dva navrata dovozio, raznosili su ga vjetrovi i kiše.

Čudno nam je da Grad Gospić nema novaca jer su poskupjeli Dječji vrtić, cijena vode,  komunalne usluge… Čini se kako je sve to malo novca, „kap u moru“ gradskih potreba. Još kada na red stigne olimpijski bazen, gdje će nam biti kraj. Polako, sve će na red doći u vrijeme narednih izbora.

L.O.