Nakon anonimnog poziva o postavljenoj eksplozivnoj napravi u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu  i obavljenog policijskog očevida ipak je održan izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2019.

Nova Miss Ličko-senjske županije je Glorija Mudrovičić iz Otočca,  studentica diplomacije i međunarodnih odnosa, aktivno uči francuski, volontira u dječijem domu za nezbrinutu djecu u Klaićevoj. Članica  je hrvatskog društva za ujedinjene narode, sudjeluje u protokolu kod veleposlanice Milade Privore.

Program je vodio voditelj Davor Garić, plesna zvijezda zabavne emisije Ples sa zvjezdama, a prošlogodišnja missica Dora Bojko je bila u ulozi suvoditelja ovog programa.

Lentu su osvojile i Katarina Mamić kao prva pratilja te Anamarija Žalac kao druga pratilja. 

Djevojke su se predstavljale u odjeći etno dizajnerice Slavice Čorak iz Otočca, isto tako su predstavile tradicionalan nakit dizajnerice Elizabete Božičević i potpuno original nakat dizajnerice Danijele Tonković. Gracioznost su djevojke pokazale na završnom izlasku u večernjim haljinama butika My Life Importanne centar.

Program su upotpunili svojim duetom Vera Dasović i Darko Kranjčević koji je publiku ostavio bez daha kao i izvedba Nevena Neše Vojića.

Članovi žirija bili su; Suzana Bižanović, predsjednica Upravnog vijeća GPOU-a Otočac, Nada Avsec, ravnateljica GPOU-a, Sanja Burić, poduzetnica i Mrs. Universe 2012.(8. mjesto sa svjetskog izbora u Rusiji), Slaven Prpić, direktor poduzeća Gacka d.o.o. i Maja Vračarić – direktorica Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Za prekrasan i besprijekoran izgled kože kandidatkinja za izbor Miss Ličko-senjske  županije 2019. brine se kozmetički brand Ziaja, koji nas kontunuirano oduševljava jedinstvenim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka. Ove godine Ziaja ponosno slavi trideset godina postojanja. A vrijedne ruke frizerskog salona Barberking  iz Otočca se pobrinuo za divne frizure naših natjecateljica. Također velika zahvala ide i restoranu Ribič iz Otočca te caffe baru Paradiso koji su se pobrinuli za hranu i osvježenje za djevojke.

Iako su djevojke zbog neočekivanog početka bile uplašene, kad je program krenuo zaista su dale svoj maksimum da zablistaju na pozornici.

L.O./PR