„Info punkt“ pun pogodak

1

Prošle godine turistički „Info punkt“ koji je bio lociran kod benzinske postaje „Oil“ na ulasku (izlasku) na autocestu premješten je u centar Otočca na Trg Dražena Bobinca. Iako je za ovaj poduhvat bilo raznih tumačenja i razmišljanja danas se u potpunosti odobrava realizacija koja se pokazala u potpunosti opravdanom i sa značajnim rezultatima poslovanja.
Kako doznajemo od dir. TZ Grada Otočca Mladenke Orešković „Info punkt“ je saživio, opravdao svoje postojanje za što govori i podatak da sve više ljudi, turista odnosno posjetitelja koji dođu u Grad Otočac posjete Info punkt koji je u stvari postao nezaobilazno mjesto turističkog kretanja u centru grada.
„Imamo jako puno upita od brojnih turista, kojima pružamo informacije, promotivne letke, brošure, turističke karte, i sve ostalo što bi im moglo pružiti kvalitetnu informaciju kako o turističkim tako i kulturno povijesnim sadržajima na području našega grada. Svemu ovom uveliko je pridonijelo postavljanje i bicikla koji su stvorili pravi „bum“, jer samo za sada imamo preko 80 domaćih korisnika, što znači da smo izdali 80-tak kartica. Iskreno, nismo se nadali tako značajnom interesu, ali eto, pun pogodak“ – kazala je dir. TZ Grada Otočca Mladenka Orešković.
U Info punktu trenutačno rade tri turističke djelatnice od 09,00 do 20,00 sati koje pružaju turistima sve potrebne informacije s ciljem da što kvalitetnije i sadržajnije upoznaju Gacku dolinu.

Dražen Prša

Oglas