Ispraćaj Stare i doček Nove točno u podne

U organizaciji Planinarskog društva „Škamnica“ Brinje te uz potporu Općine Brinje, Brinjaci su i ove godine, po drugi puta za redom, ispratili Staru i dočekali Novu 2014. godinu točno u podne.

Uz pjesmu i ples mještani Brinja i njihovi gosti su na brinjskom trgu slavili već od 11 sati. Ispraćaju Stare godine točno u podne, uz mnoštvo građana, odazvali su se članovi Udruge uzgajivača konja „Brinjski sokol“ koji su došli sa konjskim zapregama te članovi Moto kluba Otočac koji su u velikom broju rado došli na brinjsku feštu. Sve prisutne je svirkom zabavljao Zvonimir Ostović, a uz dobru glazbu građani su se mogli ugrijati besplatnim kuhanim vinom te okrijepiti kuhanim kobasicama.

Nastavak ispod oglasa

Načelnik Zlatko Fumić je podizanjem čaše točno u podne nazdravio Novoj godini koja dolazi te zaželio svima prisutnima i njihovim obiteljima sve najbolje u Novoj 2014. godini. Uz dobre želje za nadolazeću Novu, načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić i predsjednik PD Škamnica Gojko Crnković su pozvali sve ljude dobre volje da se iduće godine na ispraćaju Stare godine okupe u još većem broju.

A.Š.