Ivan Perković novi predsjednik OV Brinje

Pod predsjedanjem Marijane Bašić iz ureda Državne uprave ličko-senjske  započela je danas u vijećnici Općine Brinje konstituirajuća sjednica Općinakog vijeća Općine Brinje. Od ukupno 14 vijećnika  novog saziva 10 ih je iz redova HSS-a plus jedan vijećnik iz redova nacionalne manjine, dok su HDZ-u pripala  3 vijećnička mjesta.

Nakon što su izabrana sva radna tijela neophodna za nastavak rada Općinskog vijeća novi su vijećnici položili i potpisali svečanu prosegu. Za predsjednika Općinskog vijeća predložen je Ivan Perković (HSS), a za njegovu zamjenicu Josipa Galetić (HSS). Oba su kandidata dobila jednoglasnu podršku članova vijeća. Na koncu sjednice nazočnima se obratio načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić.

Nastavak ispod oglasa

-Čestitam vam na imenovanjima na ove časne dužnosti i uvjeren sam da ćete ih obnašati pošteno i savjesno. Ovdje je dosta novih lica, mlađih ljudi i žena pa na ovaj način i u novom sazivu Općinskog vijea pratimo nove trendove. Moja suradnja s Općinskim vijećem bila je korektna i profesionalna i u prošlom sazivu  pa sam uvjeren da će tako biti i nadalje, a sve s ciljem boljeg života za sve naše građane, istaknuo je načelnik općine Brinje Zlatko Fumić.

M.S.