Nakon što je i formalno osnovana, stranka LiPO ovih će dana imenovati povjerenstva koja će nastaviti proces pripreme stranke za koje su u vodstvu uvjereni da će polučiti odlične rezultate.

Ivan Suknaić, mladi čovjek (1994.) još jedan je u nizu onih mladih ljudi, obrazovanih koji su spremni svoje znanje staviti na raspolaganje za dobrobit Ličko-senjske županije. Riječ je o čovjeku koji je završio Fakultet političkih znanosti – diplomski studij Smjer Nacionalna sigurnost i komparativna politika, a do sada nije bio član niti jedne političke stranke. Govori engleski i njemački.

U nastavku donosimo sve ono čime se Gospić i Ličko-senjska županija mogu dičiti kao budućim kadrom.

Ivan Suknaić

– diploma Hrvatskog sabora kulture za uspješan rad i razvijanje kulturno umjetničkog amaterizma i hrvatske kulture 2014.

– član uredništva studentskog časopisa Mali Levijatan 2016.

-stipendist Konrad Adenauer Stiftung u RH 2017.-2018.

– dekanova nagrada za najboljeg studenta 2016.

-dekanova nagrada za izniman doprinos u ponovnom pokretanju časopisa u cilju popularizacije znanosti 2017.

-stipendija Sveučilišta u Zagrebu u kategoriji izvrsnosti 2017.i 2018.

-Algebra edukacija za voditelja izrade i provedbu izrade EU projekata 2017.i 2018.

-dekanova nagrada za najboljeg studenta 2018.

– diploma magistra politologije s velikom pohvalom 2018.

Ovo su samo neke od karakteristika ovog mladog čovjeka koji je budućnost ne samo našeg grada već i Hrvatske. Novoosnovana stranka LiPO s ovakvim kadrom svakako pokazuje svoju snagu, a doznajemo da će Suknaić biti i u užem vodstvu stranke.

Ovakvi mladi i obrazovani ljudi među kojima su znanstvenik dr. sc. Nikola Šimunić i Ivan Suknaić u najmanju ruku mogu predstavljati novi smjer politike u našoj županiji koju promovira stranka LiPO.

L.O.