Ivana Tomaš HDZ-ova dožupanica

Ivana Tomaš

Otočac – Nakon sjednice GO HDZ-a Otočca, održane u četvrtak navečer, priopćenjem za medije oglasila se glasnogovornica GO HDZ-a Otočac Ivana Tomaš kojeg donosimo u cjelosti:

Jučer je u Otočcu održana sjednica GO HDZ Otočac na kojoj su donesene odluke o kandidatima HDZ-a za predstojeće lokalne izbore na području Grada Otočca i Ličko-senjske županije. Tako su jednoglasno izabrani sljedeći kandidati :

Nastavak ispod oglasa

Nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Otočca – predsjednik GO HDZ Otočac g. Milan Jurković, za gradonačelnik Grada Otočca – aktualni gradonačelnik g. Mario Barković, za zamjenika gradonačelnika Grada Otočca – aktualni zamjenik g. Hrvoje Ostović, za zamjenicu Župana Ličko-senjske županije – aktualna glasnogovornica županije gđa. Ivana Tomaš.

Nakon jednoglasno usvojenih prijedloga predsjednik GO HDZ Otočac g. Milan Jurković je istaknuo:

„Na izborima koji dolaze prva poruka koju šaljemo je – ZAJEDNIŠTVO. Unatoč nekim nesuglasicama koji su obilježili protekle mjesece na području našeg grada, zadovoljstvo mi je poručiti našim biračima da ujedinjeni idemo po novu pobjedu. Kao predsjednik Gradske organizacije i nositelj liste na predstojećim izborima čestitam prvenstveno kandidatima koji dolaze iz naših redova, ali i svim članovima Gradskog odbora koji su jednoglasnom podrškom naših kandidata poslali poruku o jedinstvenom i jednom HDZ-u na području Grada Otočca. Iako očekujemo zanimljive i „borbene“ izbore, uvjereni smo u pobjedu svih naših kandidata!“

 

Dražen Prša