Ivica Bačić Prki: Stati ću na kraj zapuštanju primorskog dijela naše općine, ali razvijati i ostale dijelove općine

0

Nakon što je predsjednik stranke LiPO Darko Milinović predao kandidaturu za Župana uputio se u Karlobag i nazočio predavanju kandidature Ivice Bačića Prkija za načelnika Općine Karlobag i predavanju kandidacijske liste. Na taj način simbolično je Milinović htio završiti kandidacijski postupak u Karlobagu.

Nakon predavanja liste Ivica Bačić Prki naglasio je da je Općina Karlobag zaslužila da se ne zapostavlja primorski dio općine nauštrb nekih drugih dijelova, uz naglasak da će snažno podupirati razvoj općine, ali i svih njezinih dijelova, a ne samo nekih kao što se do sada radilo. Zahvalio je i predsjedniku stranke što je došao u Karlobag gdje je uvijek rado viđen gost.

Oglas

Milinović je isto tako dao kratku izjavu : Što se tiče Karlobaga uvjeren sam u pobjedu Ivice Bačića Prkija ali i moju budući su Bažani i Oštarci ponosan hrvatski narod koji će cijeniti da nisam kao moj protukandidat iz HDZ -a onaj koji bi mijenjao političke opcije od Vesne Pusić koja je optuživala Tuđmana za agresiju na Bosnu i Hercegovinu kao ratnog zločinca, do krajnje desne političke  opcije Hrvatskog bloka i samo mi recite gdje je tu mrvica karaktera i političke vjerodostojnosti, a Bažani i Oštarci  su  ponosni Hrvati i uvjeren sam ,znati će o čemu govorim.

Kandidati za Općinsko vijeće Općine Karlobag su :

  1. Ivica Bačić Prki
  2. Nikolina Golac Pezelj
  3. Mile Vice Zuanović
  4. Marijana Jelečanin
  5. Dane Miletić
  6. Marica Jelinić Dokozić
  7. Ivica Došen

Gs Press/L.O.