Budući su izbori HDZ – a grada Gospića  pod velom tajne čiji je glavni konstruktor Ivica Radošević oni u nekom trenutku ipak moraju ugledati svjetlo dana. Pisali smo već da je Ivica Radošević potvrdio mnogima da će izbori biti 9. prosinca, dakle u ovu nedjelju, od toga pa gotovo bi rekli po očekivanju ponovno ništa. Radošević je još jednom na ovaj način omalovažio članove HDZ – a i još jednom pokazao da u njemu nema ni “l” od lidera kojega traži članstvo i HDZ.

Radoševiću okreću leđa i članovi Povjerenstva

Čak što više mnogi i u samom Povjerenstvu govore nam kako su razočarani Ivicom Radoševićem koji je kao ogledni primjerak pokazao kako zapravo novi predsjednik HDZ – a ne bi trebao izgledati. Ivica Radošević kojem je mentor Branislav Šutić, što i ne čudi jer su već jednom napustili i tako izdali HDZ, sada je pokazao sve svoje nedostatke. Iz kruga bliskih Radoševiću gotovo javno govore da su Kustića uvjeravali da on nije kapacitet za to i kažu da je ovo i dobro jer je u stvarnosti to i pokazao.

Kolić: Poštivam odluku stranke i uvjeren sam da će se demokratski izbori napokon održati

Za komentar ponovne odgode izbora nazvali smo Milana Kolića budući se Radošević obećao javiti, ali nije (i to je pokazatelj njegove vjerodostojnosti).

Kolić nam je rekao: “Nazvao sam jučer Radoševića ostao zaprepašten kada mi je rekao da izbora neće biti jer sam trebao imenovati svoje promatrače na izborima. Radošević je i ovim činom ponizio članove HDZ –a  bez obzira  glasovali za njega ili mene. Naravno, poštivam odluku stranke i uvjeren sam da će se i predsjednik Županijskog odbora založiti i jamčiti da se demokratski izbori u gospićkom HDZ-u napokon održe.

L.O.