Ivici Radoševiću-Mačku idol je Karlo Starčević, a ne HDZ

Nakon smanjenja prireza u Bjelovaru na prijedlog njihovog gradonačelnika Hrebaka u gradsku blagajnu se slilio više novca, objavio je bjelovarski gradonačelnik. Puno se razgovaralo kada je Gradsko vijeće na čelu sa HDZ – om ukinulo prirez. 

Sraman naputak Ivice  Radoševića- Mačka:
„Podržite Karla u uvođenju prireza“

No međutim neviđeni obrat i skandal je izazvala odluka uvođenja prireza od 10 posto  koju je predložio gradonačelnik Starčević. Ne bi to izazvalo čuđenje da mu svojom perfidnom igrom u tome nije pomogao, zamislite, nitko drugi nego predsjednik HDZ – a Ivica Radošević- Mačak. O čemu se zapravo radi? Nakon razgovora u Uredu gradonačelnika u jednom trenutku prema informacijama koje su nam dostupne (Starčević se hvalio s tim!) ušao je Ivica Radošević Mačak i rekao Karlu: „Vijećnici HDZ – a će podržati uvođenje prireza“. Ipak oni koji su ostali u vijeću nisu poslušali taj sramni naputak i ostali su čista obraza.

Mačak naredio odmah glasovanje kako bi onemogućili svima prisustvo na glasovanju 

Postavlja se pitanje je li to moguće kada su vijećnici HDZ – a i koalicijskih partnera samo nekoliko dana prije toga ukinuli prirez. Odigrana je još jedna u političkom smislu pokvarena igra i nije se htjelo sačekati sve vijećnike nego se na brzinu glasovalo kako bi se izbjeglo da su svi vijećnici na okupu, a tada prirez ne bi bio uveden. Tu igru vodio vodio je Ivica Radošević- Mačak, osramotio je HDZ i koalicijske partnere.

Ivica Radošević –Mačak ne reagira ni na najgrublje napade na HDZ i čelnike

Što se može očekivati od predsjednika HDZ – a koji je, a to je javna tajna, igrač Karla Starčevića. Nikada HDZ u svojoj povijesti bilo na općinskoj, gradskoj ili  županijskoj razini nije imao takvog predsjednika kao što je Ivica Radošević- Mačak. Čovjek na čelu HDZ – a koji u godinu i pol dana ne napravi niti jednu tiskovnu konferenciju, a pogledajte na što nam liče ceste, odlazak mladih, porast nezaposlenih, laži Karla Starčevića, a predsjednik HDZ – a Ivica Radošević-Mačak o tome niti riječi. Tako ustrašenu, bezidejnu osobu kao Ivicu Radoševića-Mačka HDZ u svojoj povijesti nije imao. Što HDZ –ovci od čovjeka koji je sada je već očito, Karlov igrač, mogu očekivati? 

Ivici Radoševiću-Mačku bitan samo njegov osobni interes

Jasno je da je Ivica Radošević u dogovoru sa Karlom Starčevićem, a to proizilazi iz činjenice da mu je ovaj obećao da će ostati ravnatelj škole što je i učinjeno. Zauzvat mu je Radošević obećao da ga neće prozivati nikada pa ni onda kada Starčević proziva čelnike  lokalnog HDZ – a – kada Starčević kaže da Plenkovićeva i Božinovićeva milicija (riječi Karla Starčevića) lomi kičmu Hrvatskoj. Ni to nije dovoljno da ustrašenom Mačku probudi barem malo energije. Dajte jednu jedinu ideju koju je kao predsjednik HDZ – a potaknuo Ivica Radošević-Mačak osim što je s Karlom inicirao skandalozno uvođenje prireza od 10 posto.

Navodno u Osnovnoj školi postoje i radnje koje nisu u skladu sa zakonom(dobili informaciju od djelatnika škole), koje provjeravamo te ćemo o tome u idućim danima.

Povjerenstvo HDZ – a Gospića ok, ali predsjednik Povjerenstva ne prezentira njihov rad

Ne možemo reći da u Povjerenstvu HDZ – a nema odličnih ljudi. Mogli bi reći da su svi. Ali na čelu tog povjerenstva je kao što smo rekli bljedunjavi Ivica Radošević-Mačak, a kako saznajemo mnogi iz Povjerenstva su vrlo ljuti na bezidejnost povjerenika.

Zadnja izjava Starčevića je da nije županija prćija HDZ – a valjda je bila dovoljan razlog za reagiranje bljedunjavog i neuvjerljivog Mačka. Ne, ni tada nije imao hrabrosti bilo što reći ili napisati bilo kakvo priopćenje. 

Karlo Mačka stjerao u mišju rupu

HDZ sa koalicijskim partnerima je donio odlično amandmane, povećanje božićnica, rodiljnih naknada itd. Ni na to Mačak nije htio dati priopćenje jer se dogovorio sa Starčevićem da on na tome poentira. Već se sada govori da se Mačak kojega je Karlo stjerao u mišju rupu neće kandidirati na idućim stranačkim izborima. Za HDZ bi to bilo najbolje, a što se tiče Radoševića-Mačka on izbore ne može dobiti. Može biti predsjednik samo na način da ga netko postavi dekretom, ali to je vrijeme iza nas. Zato nije dozvolio da se dogode izbori u Gospiću jer bi ga Milan Kolić potukao do nogu. Sjetite se samo da na unutarstranačkim izborima od 70 izaslanika nije dobio niti jednog jedinog. Ako HDZ želi u Gospiću ostati i dalje treća politička opcija neka izabere Ivicu Radoševića jer im to je siguran put u propast.

L.O.