Iz drugih gradova na gospićko smetlište se dovoze najkancerogeniji materijali. Pogledajte kako to izgleda iz zraka

Materijal koji se godinama koristio u građevini, a za koji je dokazano da je najkancerogeniji i najštetniji za ljudsko zdravlje svakako je salonit. Unatrag nekoliko godina aktualna vlast u Gospiću se diči dosezima svojih ekoloških postupaka.  Gradonačelnik Karlo Starčević (69) uporno nas obmanjuje jer po onoj staroj „ako laže koza, ne laže rog“ dovoljno je iz zraka pogledati na djelu tu „ekologiju“ i zbrinjavanje otpada.

Od ranije znamo da se na gospićko odlagalište komunalnog otpada Rakitovac dovozi salonit iz drugih gradova. U zadnje  vrijeme to je postalo toliko masovno da se Rakitovac ne vidi od rasutog salonita. Dok drugi gradovi paze na zdravlje svojih građana, u Gospiću je na djelu pokušaj muljanja i trovanja putem „posebnih kaseta za deponiranje salonita“. Na fotografijama, nažalost, nismo vidjeli te posebne kasete.

Nastavak ispod oglasa

Predizborno je vrijeme pa će nas tako netko pokušati uvjeravati kako nismo u pravu jer je „sve pod kontrolom“. Pa čak i trovanje okoliša našega grada. Uostalom, pogledajte fotografije Rakitovca iz zraka i sve će vam biti jasno. A to što nam je zrak sve zagađeniji, to su nečije predizborne  objede i izmišljotine!!!

L.O./GSPress